TV & Film

Dženan od sramote ne može u Prijepolje: Isplivali šok detalji, progovorile komšije

On navodno 15 godina unazad vara ženu sa ljubavnicom, sa kojom je u međuvremenu dobio i dijete, dok je Samira javno pričala da on hoće da je “izbaci iz kuće” u Prijepolju

Pjevač Dženan Lončarević glavna je tema medija posljednjih dana od kada se pročulo za razvod od supruge Samire, sa kojom je bio 25 godina u braku.

On navodno 15 godina unazad vara ženu sa ljubavnicom, sa kojom je u međuvremenu dobio i dijete, dok je Samira javno pričala da on hoće da je “izbaci iz kuće” u Prijepolju.

– Dženanova majka je otputovala kod njega, jer on od sramote ne može u Prijepolje! Ona više nije u kontaktu sa Samirom, priklonila se njegovoj novoj djevojci. Komšije u Prijepolju su u šoku zbog svega što se već dugo dešava sa njima, ne žele nikakav kontakt sa pjevačem. Čuli smo da u Beogradu žive na dvije adrese, a ne u jednom stanu – ispričao je dobro obaviješten izvor iz pomenutog grada.

– Pjevačeva mama je, svi mislimo, od početka znala za njegovu novu ženu. Dugo je vodio dvostruki život, razočarani smo svi u kraju – dodao je.

(Depo.ba)

Povezani članci

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button