Društvo

Majka brutalno pretukla nastavnicu škole u Beogradu jer je njenom sinu zaključila dvojku

Učiteljicu biologije u Osnovnoj školi „Jovan Dučić“ u Novom Beogradu napala je jučer i teško povrijedila majka učenika ove škole.

Majka je došla na dan otvorenih vrata i pitala učiteljicu biologije zašto je njenom sinu zaključena dvojka, iako ima prosjek za trojku.

Pritom nije znala da se zbraja i ocjena iz prvog polugodišta, ispričala je za „Blic“ učiteljica iz OŠ „Jovan Dučić“, koja je u pratnji povrijeđene kolegice otišla u bolnicu.

Kaže da je učiteljica biologije, kako bi riješila nesporazum, pozvala majku u kabinet. Ali, umjesto rješenja, došlo je do strašnog nasilja.

Majka učenika je zaprijetila da će otići kod direktorice, što je učiteljica biologije podržala. Međutim, iznenada se vratila. S vrata ju je, prema svjedočenju, počupala za kosu, oborila na pod i udarala glavom o pod.

„Nećeš nigdje više raditi, nećeš raditi u ovoj školi, zapamtit ćeš me, ne znaš ti ko sam ja. Pobit ću ti porodicu,“ vikala je.

Pošto je bio odmor, pozive u pomoć napadnute učiteljice niko nije čuo, pa je bijesna majka nastavila da se iživljava i prijetila: „Niko te ne čuje, ubit ću te.“

Povezani članci

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pogledaj još
Close
Back to top button