MagazinTV & Film

Salma Hajek jednim potezom prekriva sede!

Salma hajek jednim potezom prekriva sede! Ne treba vam frizer, niti farba: svaka žena ima ovu stvar u torbi

Američka glumica Salma Hajek koja ima meksičke krvi u sebi oduvek je važila za jednu od najzgodnijih i najlepših žena na „šarenolikoj“ sceni Holivuda. Mnogima su njene glumačke sposobnosti i harizma ostale u sećanju nakon uloge u čuvenom filmu „Od sumraka i svitanja“.

Pri kraju šeste decenije Salma s ponosom nosi svoje godine. Iako su joj mnogi pripisivali da je se podvrgla estetskoj hirurgiji, filerima i raznim tretmanima, poznata Meksikanka je jednom prilikom stavila tačku na hejterske komentare. Objavila je potpuno prirodnu fotografiju na kojoj se ocrtava svaka bora i seda.

A ovoga puta, glumica je odlučila i da svim damama pomogne i otkrije trik kako ona prekriva sede. U videu koji je objavila na svom Instagram profilu, Salma Hajek objašnajva kako njene sede za nekoliko minuta nestaju onda kada nema vremena da ode kod frizera ili stiliste. Sve što vam treba jeste crna maskara“

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek)

„Kada se sama sređujem, premažem ih maskarom“, otkriva Salma, pokazujući da sve što treba da uradite jeste da maskarom unazad premažete sede.

Povezani članci

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button