TV & Film

TREĆI PUT GORI PEKARA DEČKA JOVANE JEREMIĆ: Sad je šteta MILION €, a u prvom požaru izgubio je čak 2.000.000 €!

U pogodnu pekare AS, čiji je vlasnik dečko voditeljke Jovane Jeremić – Dragan Stanković, izbio je požar danas u jutarnjim satima.

Kako mediji saznaju, nadležni organi su trenutno na terenu i ispituje se uzrok požara. Ovo je treći po redu požar u pekari poznatog srpskog privrednika Dragana Stankovića.

Kako se saznaje, u požaru je izgorio jedan dio pogona, a šteta je preko milion evra, prenosi Blic.

Poogon Dragana Stankovića kod Grocke gorio je prošle noći, a kako prenose mediji uzrok je eksplozija plinske boce, dok je materijalna šteta oko 30.000 evra.

Međutim, ovo nažalost nije prvi put da se Draganu zapalio objekat od 1.000 kvadratnih metara.

Prije nešto više od dvije godine, u decembru 2021. godine, Stanković je doživio milionsku štetu, kada mu se u toku noći u Grockoj zapalio objekat od 1.000 kvadratnih metara zbog kotlarnice. On se tada oglasio za medije poslije požara u fabrici, u kojoj je zaposleno u tom trenutku bilo čak 700 zaposlenih.

 

Naime, Dragan je vlasnik lanca poznatih pekara, a rodom je iz Grocke, tačnije iz Begaljice gdje je prije dvije decenije započeo svoj unosan biznis.

Prije 12 godina počeli smo kao mala zanatska radnja, mala pekara u Begaljici, kod Grocke. Vidio sam perspektivu u pekarstvu i kako smo zarađivali, tako smo se postepeno i širili, ulažući svoja sredstva. Na samom startu je bilo puno posla, ali smo naporno radili i to nam je omogućilo da dostignemo sadašnju veličinu – ispričao je Dragan 2014. godine za „Nira press„.

On je sa suprugom osnovao firmu i posao počeo 2002. godine i to baš na rođendan mlađeg sina Mihajla – 14. aprila. Tada je ispečen prvi hljeb i tako je nastala mala porodična firma koja je krenula sa desetak zaposlenih.

(Kurir)

Povezani članci

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button