Društvo

Tradicionalno okupljanje ljubitelje dvotočkaša na ‘Motokoncentraciji’ u Brčkom

Koncertom hrvatske grupe „Atomsko sklonište“ u petak je nastavljena 18. motokoncentracija, tradicionalno okupljanje ljubitelje dvotočkaša iz BiH i zemalja regiona, u organizaciji Moto kluba „Silver vings“ iz Brčkog.

 

Prema riječima predsjednika tog kluba i jednog od organizatora Slaviše Letića danas je održan svečani defile sa više sa 1.500 motorista, učesnika skupa kroz grad, dok će se susreti večeras nastaviti koncertom Dr. Neleta Karajlića koji počinje u 22 sata. Letić je apelovao na sve vozače i učesnike na skupu da se pridržavaju pavila koja unazad godinama važe u kampu, a to je da iz kampa na motorima ne izlaze bez kacige na glavi i u alkoholisanom stanju.

 

Član Moto kluba „Silver vings“ Mladen Vasić kaže da je ovogodišnji skup opravdao očekivanja i da je do sada najposjećeniji i najveći koji je organizovan u Brčkom ali i u regionu. Prema njegovim riječima svake godine rade na pobošanju susreta uz dovođenje najboljih bendova i rok grupa kao i da unapređuju sadržaje koje bajkeri vole.

 

Na Motokoncetraciji se mogu sresti bajkeri iz svih karajeva bivše Jugslavije. Motoristi iz Kaštela, Umaga, Splita, Šapca, Zrenjanina, Lukavca, Banja Luke i drugih gradova. Dobra atmosfera i raspoloženje uz povoljne vrmenske prilke sa besprekornom organizacijom i najboljim muzičarima iz regije mogu samo da se prepričavaju na svakom sljedećem moto susretu.

 

Povezani članci

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pogledaj još
Close
Back to top button