Vijesti

Čelnici Vlade Brčko distrikta: Čestitka povodom Ramazanskog bajrama

Povodom predstojećeg praznika, oglasili su se čelnici brčanske Vlade, te u svoje ime i ime grada uputili najiskrenije čestitke svim vjernicima islamske vjeroispovjeti u Brčkom i Bosni i Hercegovini.

Neka vam predstojeći dani Bajrama budu prilika za dijeljenje ljubavi, povjerenja i dobrote uz želje da radost i ljepotu bajramskih trenutaka provedete sa svojim najmilijima, prijateljima i komšijama.

Bajram šerif mubarek olsun!

Zamjenik gradonačelnika                                                                Gradonačelnik

       dr. Anto Domić                                                                       prim. dr. Zijad Nišić

Svim sugrađanima islamske vjere upućujemo iskrene čestitke povodom nastupajućeg Ramazanskog bajrama, uz želju da ga obilježe u zdravlju, sreći, miru i slozi sa svojom porodicom, prijateljima i komšijama u duhu tradicije i običaja.

Neka i ovaj veliki praznik podsjeti da su porodica i briga o bližnjima vrijednosti kojima treba da težimo ukoliko želimo da gradimo bolju društvo za generacije koje dolaze.

Nadamo se da ćemo i dalje biti lokalna zajednica za primjer svima u kojima su suživot i zajedništvo način života, a poštovanje drugog i drugačijeg uz nezaobilazan kompromis, put ka uspjehu, napretku i očuvanju mira.

 

Potpredsjednik Skupštine                                     Predsjednik Skupštine

         Ivo Filipović                                                          Siniša Milić

Povezani članci

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pogledaj još
Close
Back to top button