TV & Film

Marija Šerifović s ocem svoga sina potpisala ugovor vrijedan 10 miliona dolara: Ovo je razlog

Marija je, ipak, priznala da nikada neće objelodaniti identitet tog čovjeka, budući da bi u tom slučaju bila papreno kažnjena.

“To su stvari o kojima ne mogu i ne smijem da govorim, zbog svih ugovora potpisanih, jer se nikad ne zna da li će ovo nekada neko da prevede, a onda da me tuži za deset miliona dolara, a možda je i više. Strašan je dasa, evropejac”, navela je.

Na pitanje kako je odlučila da sinu da ime Mario, odgovorila je: “To jutro u bolnici, pošto sam željela što prije da dođem do dokumenata, dolazili su na svakih pet minuta ‘kako se zove dijete, hoćete li reći?!.’ ‘svi gledamo u dijete’, ‘kako se zove’, neko je izgovorio Mario i kraj priče.”

Poručila je kako će sinu biti najveća podrška i oslonac bez obzira šta odluči da bude.

“Rekle su mi prijateljice, ženetine i babetine u mom krugu, rekle su mi: ‘Ne izgovaraj previše, kosmos sve čuje’. Neka bude zdravo, pametno i pošteno biće. Što se mene tiče, može da bude i doktor nauka i vulkanizer. Ako bude doktor nauka, živeće na Beverli Hilsu, a ako bude vulkanizer, kupiću mu ceo Tošin bunar! Trudiću se da ga čujem, vidim, osluškujem njegove potrebe i budem njegov oslonac”, rekla je Marija Šerifović.

 

Povezani članci

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button