TV & Film

SEVERINA POSLIJE MUVANJA DUŠKA TOŠIĆA, PROGOVORILA I O INTIMNOM SNIMKU

Severina se svojevremeno našla u centru skandala kada je njen intimni snimak s jahte dospio u javnost, a sada je pjevačica za hrvatske medije otkrila i kako se najviše plašila reakcija svog profesora iz srednje škole.

Početak mojih tridesetih je obilježio film. Najgore u tom periodu mi je bilo kad sam pomislila: „Isuse Bože, kako će moj razredni iz srednje škole, profesor Novaković, reagovati?“ On mi je prvi pao na pamet. Bio je tako jedan predivan i miran čovjek. Ali i kako će moji ostali profesori reagovati? Tek sam posle pomislila na mamu jer se podrazumijeva da je mama uvijek uz tebe, jer te poznaje – priznala je hrvatska pjevačica, pa dodala:

Poslje toga sam provela šest mjeseci kod kuće, pa sam snimila album „Severgrin“. Tad mi je došla na pamet ideja da više ne želim da budem na prvoj liniji fronta – prisetila se Severina za hrvatsku Gloriju.

Podsjetimo, Severina se ovih dana našla u centru medijske pažnje, nakon što je u javnost isplivala njena privatna prepiska sa suprugom Jelene Karleuše – Duškom Tošićem.

(Kurir)

Povezani članci

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button