TV & Film

Ben Affleck i Jennifer Lopez navodno se razvode, glumac se iselio iz zajedničkog doma

Ben Affleck i Jennifer Lopez se navodno razvode, a kako ističu izvori za američke medije glumac se već iselio iz zajedničkog doma.

Kako navodi jedan od problema je različit pristup i način kako se nose sa slavom. Lopez je prihvaćala medijsku pozornost, dok se Ben toga klonio.

„Sada je usredotočen na svoj posao i svoju djecu. Ben se već iselio i vjerojatno će morati prodati kuću iz snova za kojom su dvije godine tragali. Nikada se neće prestati voljeti, ali ona ga ne može kontrolirati, a on nju ne može promijeniti. Nema šanse da je moglo potrajati“, naveo je izvor.

Par u poslijednje vrijeme mnogo vremena provodi odvojeno. Također, glumac nije prisustvovao Met Gali sa svojom suprugom Lopez uprkos njenoj ulozi domaćina na događaju.

Popularni ljubavni par vezu je prvi put započeo ranih 2000-tih, a samo nekoliko dana prije nego što su se trebali vjenčati, otkazali su vjenčanje.

Ostali su zajedno do januara 2004., a tada je uslijedio konačan kraj. Na pomirenje su čekali gotovo 20 godina pa su to učinili 2021., a konačno se vjenčali u junu 2022. godine.

 

Povezani članci

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button