TV & Film

Prva ispovijest majke Tee Tairović: Htjela je da ispoštuje publiku, pa su joj govorili „zar moraš i polomljena da pjevaš“

Mlada zvijezda Tea Tairović danas važi za jednu od najpopularnijih pjevačica na estradi, ali njen muzički put nije bio nimalo lak, o čemu je progovorila i njena majka, Božica Malević.

Tea je od malih nogu pokazivala talenat i ljubav prema muzici, zbog čega je čak petnaest godina pohađala plesnu školu.

– Išla je na balet, pa u plesnu školu, tako da me njena odluka da se bavi muzikom nije iznenadila. Razgovarale smo o tome da mora da se školuje, bilo da je u pitanju muzička škola ili psihologija koju je upisala – rekla je Božica za Grand pa dodala da je vjerovala u uspjeh svoje kćerke, iako nije sve uvijek išlo kako su zamislile:

Brojne predrasude

– Iskreno, imali su njeni drugari u školi predrasude, pogotovo kad se prijavila za „Zvezde Granda“. Mali krug oko nje je razumio i odlazio na njene lokalne svirke, u Novom Sadu i u okolini. Nastavnici nisu imali razumijevanja, ali ona je ostala svoja. Sve je sama pregurala, jednostavno se nije mnogo potresala i vjerovala je da će se dokazati. Bila je odličan đak pa im je zapušila usta na neki način.

 

 

Na pitanje koliko je teško podnijela Teino učešće u pomenutom muzičkom takmičenju i da li se sjeća ko joj je davao najveću podršku, Božica je odgovorila:

– Kada je došla do finala, Jelena Karleuša joj je rekla da joj fali energije i to kao da je bila inicijalna kapisla da se bolje spremi. Jelena je baš podržavala, čak je Tea jednom pjevala i njenu pjesmu u takmičenju. Marija Šerifović je imala jako lijepe komentare za nju, Šaban Šaulić, braća Matić, eto tako, te ostvarene zvijezde.

Razni komentari

Danas je najponosnija na uspjeh svoje kćerke u kojem je učestvovala godinama iako je Tea često na meti negativnih komentara.

– Uvijek će biti svakakvih komentara. Nedavno, kada je Tea polomila ruku i tad su je dočekali na nož. Povrijedila je ruku i napukla joj je kost, a ona, pošto nije imala strašne bolove, odlučila je da ne otkazuje nastupe i ispoštuje svoju publiku što su oni sa radošću dočekali, a neki su komentarisali: „Zar ti nije dosta novca, nego moraš i polomljena da pjevaš? Je l’ si toliko alava?“- istakla je Teina mama.

Povezani članci

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button