TV & Film

Stiže drugo dijete Mariji Šerifović? Pjevačica iznenadila prizanjem

Marija Šerifović održala je u koncert u Švedskoj u gradu Helsinborgu, a pre izlaska na binu odgovarala na pitanja medija.

Jedno od mnogobrojnih bilo je i da li planira drugo dete posle dolaska na svet sina Maria

– U ovom trenutku ne i za sada ne. Sada, ako se želje promene, što da ne? Ali, za sada ne. Kažu da su deca naši učitelji, neki veruju da je obrnuto, a ja verujem da je baš tako.

Gotovo sam sigurna da će me Mario naučiti mnogim stvarima, da će to biti jedna dugotrajna borba između strelca i škorpije.

Na kraju krajeva, nešto je do vaspitanja, nešto ide iz kuće, a nešto naprosto mora da se prepusti višim silama, a na nama kao roditeljima je samo da se prekrstimo i da gledamo – rekla je Marija.

Ona je ovom prilikom istakla i da je njena majka Verica Šerifović bolja kao baka nego kao mama.

Podsetimo, pop zvezda nedavno je smogla snage i vremena da se malo druži i sa pratiocima na Instagramu, pa im je odgovarala na razna pitanja. Najviše je, naravno, bilo onih o bebi i majčinstvu.

– On je toliko divan, stalno se smeje… Taman kad pomislim da mi nešto teško pada, da nešto ne mogu, Mario se samo raskezi i sve dobije smisao.

Otkrila je, između ostalog, da ne nalazi mnogo vremena za treniranje i da u tom smislu nije baš ponosna na sebe, da ima veliku želju da poseti Japan, ali čeka da sin malo poraste kako bi to iskustvo doživeli zajedno, da voli Kaliforniju.

Drugog dana maja Mario puni šest meseci, a mama je pomenula da je na redu krštenje i da će se to desiti uskoro.

– Čekam da se svi okupe, porodica, prijatelji, kumovi. Odgajana sam u duhu pravoslavlja, a što reče moja majka, „ti njega krsti, a on posle neka vidi šta će” (smeh).

Majka Verica joj je najveća podrška i pomoć. Da li ponosna baka više voli ćerku ili unuka, interesovalo je jednog fana.

– Znate šta, jedan dan da, drugi dan ne, treći dan pita „gde je moje pile“, misleći na mene… (smeh). Ona je luda baba!

Ona je najluđa baba na svetu, ne mogu da je se otresem. Neće da ide kući, opsjednuta unukom. Mislim da njega sada voli više nego mene – ispričala je Marija u svom duhovitom stilu.

Povezani članci

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button